Rólunk

– Cégünk a SAEM Bt. 1998 óta prosperál és 2010 nyarán kezdett el felfújható ugráló várak bérbeadásával foglalkozni. Ugráló váraink nem a falurendezvényeken megszokott méretűek, hanem kizárólag otthoni, családi rendezvényekre, óvódás korúakra vannak méretezve. Összecsomagolva gyakorlatilag bármilyen alsó középkategóriás autó (pld. VW Golf) csomagterébe beférnek és egy ember elég a mozgatásukhoz. Üzembe helyezésük és a használat utáni elpakolásuk sem kíván semmilyen szakképzettséget illetve az átlagostól eltérő fizikumot. Az ugráló várak könnyű kezelhetőségének, piacképes és kedvező árképzésünknek valamint rugalmas átadás-átvételi hozzáállásunknak is köszönhetően gyorsan népszerűvé váltunk a piacon. Az elmúlt évek során mindig próbáltuk színesíteni a kínálatunkat, egyre újabb és újabb kivitelű ugráló várakat szereztünk be, hogy bérlőink ne unják meg azokat, ezzel is törekedve a visszatérő partnereink megtartására és újabbak megszerzésére. Az www.ugrabugra.hu jelen van a közösségi oldalakon, mind a Facebook-on mind az Instagram-on, de a Twitter-en is megtalálhatóak vagyunk.

 

– Az évek során próbáltuk bővíteni a bérelhető termékeink palettáját így beszereztünk több garnitúra főleg kertben használható ügyességi játékot. Egy-egy garnitúra ilyen készlettel négy gyermek tud többek között zsákban futó versenyben- és különböző páros ügyességi játékban egymás ellen versengeni.

 

– Személyes érintettségünk okán kezdtünk el keresni gördeszkások, görkorcsolyások, BMX bringások és rollerosok valamint RC modell autóval szórakozók részére elérhető ugrató rámpákat, csúszó korlátokat. Így találtunk rá a Rampage cég által gyártott termékekre. A Rampage piacvezető gyártó cég a sport-, kaszkadőr ugrató rámpák és csúszó korlátok piacán. A Rampage termékeket úgy tervezték és úgy gyártják, hogy azok megfelelnek mind a BMX, mind a gördeszkások illetve görkorcsolyások igényeinek, de a rolleresek és az RC autókat használók is megtalálják benne a számításaikat. A Rampage cég a legteljesebb választékkal rendelkezik az ugrató rámpák és csúszó korlátok terén. Ide értve a negyed csövet, rámpákat és dupla rámpákat, de elérhetőek a dobó rámpák és a csúszó korlátok is. Immár három éve forgalmazzuk ezeket a termékeket. Lehet tőlünk is vásárolni, de a budapesti BMX kerékpár szaküzletben a Velvárt BMX-ben is elérhető a teljes választék.

 

– Mivel a bérelhető ugráló várak és az ügyességi játékok piaca tavasztól – őszig tart további piaci lehetőségeket kerestük. A tökéletességre való törekedés jegyében is vágtunk bele a portré és gyermek csoportok fotózásába. Gyermekeink óvodai és iskolai fotóival sosem tudtunk teljes mértékben elégedettek lenni. Zavart, hogy a fotós nem vette a fáradságot arra, hogy frappáns és fantáziadús hátteret készítsen egy óvodai vagy iskolás fotózáshoz illetve az is sokszor lerítt a fotókról, hogy a gyerekekkel sem volt ideje vagy türelme foglalkozni. Sokszor látszott rajtuk, hogy maszatosak, kócosak, ruhájuk rendezetlen bár ez óvónői/tanári hiba is, de ha ezek egy fotóst nem zavarnak az részünkre nem jelentett mentséget. A leírtak miatt úgy döntöttünk, hogy belevágunk a gyermek fotózásba és az egyéni stúdió fotók készítésébe is. Az eltelt években lakókörnyezetünk több óvodájában és általános iskoláiban is mi végeztük az éves csoport/osztály és egyéni fotók elkészítését. 2016-tól egy Budapest II. kerületi Általános iskola és Gimnázium valamennyi osztályáról mi készítetjük el az osztályképeket. De fotóztunk többek között egyéb budapesti általános iskola diákjait is, a pilisszentiváni Heidi német nemzetiségi óvoda és bölcsőde gyermekeit. Évek óta rendszeresen mi csináljuk a lakókörnyezetünkben található több bölcsőde csoportfotóit. Igény esetén hívjanak vagy írjanak, árajánlatot adunk és referencia fotókkal is rendelkezünk.

 

Üdvözlettel,

 

a www.ugrabugra.hu csapata.